Viking Runecraft

Viking Runecraft

Viking Runecraft on kiehtova videokolikkopeli, jonka teemassa on selkeänä nähtävissä vaikutteita viikingeistä, skandinaavisesta mytologiasta ja riimuista. Viking Runecraft pitää otteessaan pelaajan kuin pelaajan, ja on ehdottomasti yksi vuoden mielenkiintoisemmista sloteista. Play’n GO on tehnyt jälleen loistavaa työtä, eikä tätä peliä kannata missään nimessä jättää kokeilematta.

Viking Runecraft lyhyesti

Viking Runecraft on viimeisin lisä suuressa suosiossa olleiden viikinkiteemaisten kolikkopelien joukkoon. Viking Runecraft on Play’n GO pelivalmistajan 7 rullainen ja 7 rivinen tuotos, joka perinteisen rullien pyörittämisen sijaan sisältää putoavien voittosymboleiden järjestelmän. Viking Runecraft pelin inspiraatio on pelkkien viikinkien sijaan ollut skandinaavisessa mytologiassa ja viikinkien riimunkirjoitus taidossa, joka on onnistuttu esittämään pelin ulkoasussa erinomaisesti. Viking Runecraft tarjoaa suuren päävoiton, ja sen pelaaminen on mielenkiintoisempaa kuin tavallisten 5-rullaisten kolikkopelien pelaaminen tavallisesti on. Viking Runecraft slotissa on olemassa eri tasoja ja tietenkin kiinnostavia bonusominaisuuksia.

Viking Runecraft perustiedot

Viking Runecraft peli on Play’n GO pelivalmistajan vuoden 2017 uutuusslotti, joka kilpailee erinomaisesti kärkisijoista muiden viikinkiaiheisten videokolikkopelien kanssa. Viking Runecraft ei ole rulla- ja rivimääriltään se perinteisin videokolikkopeli, vaan tässä slotissa löytyy huimat 7 riviä ja 7 rullaa. Viking Runecraft ei itseasiassa ole rullien pyörimisenkään suhteen tavallisin mahdollinen kolikkopelivaihtoehto, sillä pelisymbolit vaihtuvat pelissä putoavien voittosymboleiden kautta. Viking Runecraft ei ole videokolikkopelien perinteisimmästä päästä vaan sen ominaisuuksista ne tavallisimmatkin ovat tavallista erikoisempia. Viking Runecraft slotissa on paljon pieniä yksityiskohtia, jotka vaikuttavat tasoilla etenemiseen ja bonusominaisuuksiin.

Mitä tulee slotin pelisymboleihin, tarjolla on tietenkin vain viikinki-, skandinaavisen mytologian- tai riimuaiheisia merkkejä. Pelisymboleista löytyy niin Thorin vasara kuin viikinkien legendaarinen kaksisarvinen kypäräkin. Pelissä näkyy tavallisina symboleina myös viikinkien käyttämiä riimuja ja kaikki on muutenkin todella tarkkaan viikinkeihin ja viikinkien käyttämiin riimuihin viittaavaa. Pelin pidemmän aikavälin palautusprosentti sekin on positiivinen uutinen, eikä vaadi skandinaavisen mytologian jumalten väliintuloa, prosentin ollessa 96,70.

Viking Runecraft

Pelin säännöt & bonusominaisuudet

Viking Runecraft ei ole missään mielessä sieltä yksinkertaisimmasta päästä, ja pitää tämän vuoksi pelaajia otteessaan kerta toisensa jälkeen. Viking Runecraft on yksi nykyajan kolikkopeleistä, jonka tavan-, ekstra- ja bonusominaisuudet ovat niin monimuotoiset, että vaativat suoranaista asiaan perehtymistä.
Perussäännöt

Viking Runecraftissa voittaa saadessaan minimissään viisi symbolia, jotka ovat samassa ryhmässä, ja myös koskettavat toisiaan joko vaaka- tai pystysuunnassa. Kun pelaaja saa voiton, voiton antaneet symbolit poistuvat/tuhoutuvat ja tilalle tippuvat uudet symbolit. Symboleita putoaa uusia niin kauan, kunnes pelaaja ei saa enää voittoisia yhdistelmiä. Voittoyhdistelmät eivät tuo pelaajalle ainoastaan voittoja, vaan ne kasvattavat myös niin sanottua ”Tuhon lataus -mittaria”.

Tuhon lataus -efektit

Tuhon lataus -mittaria täytetään Viking Runecraft pelissä saamalla voittoja mahdollisimman paljon ja aktiivisesti. Tuhon lataus -mittari täytyttyään aktivoi pelaajalle joko

• Fenririn raivo-,
• Jörmungandrin tuomio-,
• Surtrin liekkimeri-, tai
• Lokin lumous -efektin.

Fenririn raivo -efektissä peliruudukkoon ilmestyy neljä viistoa viiltoa, joista kaksi symbolilinjaa tulee poistetuksi, kun taas kaksi muuttuu toisiksi symboleiksi. Jörmugandrin tuomiossa symboleita tuhoutuu ja symboleita muuttuu toisiksi yksittäisiksi symboleiksi. Surtrin liekkimeressä on tuliset paikat, kun kolme symbolia roihahtaa tuleen ja vie mennessään myös muita lähellä sijaitsevia symboleita. Surtrin liekkimeressä tuhoutuneiden symboleiden tilalle ilmestyy uusia symboleita, jotka koostuvat samasta symbolista. Lokin lumous -efekti on efekteistä viimeinen, mutta ei suinkaan vähäisin, vaan siinä kahdesta valitusta, erilaisesta, symbolista toisen symbolin kanssa kaikki samanlaiset symbolit poistetaan ruudulta, kun toisen symbolin kanssa samat symbolit muuttuvat eri symboleiksi.

Ragnarök -toiminto

Viking Runecraft slottipelissä on myös erityistoiminto nimeltään Ragnarök. Ragnarök käsitteellä skandinaavisessa mytologiassa viitataan maailmanlopun taisteluun, mutta Viking Runecraft pelissä se voi tuoda pelaajalle ilmaisen pelikierroksen. Ragnarök ilmaiskierroksen voi saada, kun

• Tuhon lataus -mittarin saa täyteen jonkin Tuhon lataus efektin yhteydessä tai,
• Kun Tuhon lataus -mittarin saa tuplaladattua yhdellä kertaa.

Ragnarök toiminto liittyy Tuhon lataus efekteihin myös siten, että kun toiminto ei anna pelaajalle enää voittoja, aktivoituu joku Tuhon lataus efekteistä. Ragnarök toimintoon liittyy vieläkin lisää pienempiä yksityiskohtia, erikoistoimintoja ja erilaisia pelaajan kokonaisvoittoihin vaikuttavia kertoimia, joista kannattaa lukea lisää pelin säännöistä – tai mikä parempaa, oppia lisää pelaamalla!

Neljä jumalaa

Kaikkien edellä mainittujen toimintojen lisäksi Viking Runecraft ei ole suinkaan jättänyt vielä äärimmäisen monipuolisia peliominaisuuksiaan tähän. Viking Runecraft slotissa on myös nimittäin neljä jumalaa, joista jokaisella on lahja. Viking Runecraft pelissä pyritään myös tavoittelemaan niin sanotusti jumalten läsnäoloa, mikä tapahtuu tyhjentämällä näytössä näkyviä kuvioita. Kuvioiden tyhjentäminen voittoyhdistelmien avulla päästää pelaajan aina seuraavalle tasolle ja seuraavan jumalan luo, kun taas ”Jumalten lahja” -toiminto voi aktivoitua satunnaisesti, ja tuoda pelaajalle niin sanottuja jokerisymboleita. Jokerisymbolit mahdollistavat parempia voittoja korvaten kaikki muut pelissä näkyvät symbolit.
Valhallan riimut -bonuspeli

Viimeisimpänä, mutta ei suinkaan vähäisimpänä, on Viking Runecraftin virallinen bonuspeli. Viking Runecraft slotin bonuspeli kantaa nimeä ”Valhallan riimut”. Valhallan riimut -bonusta kasvattaa pelin voittosymbolit ja jokainen pelikierros voi parhaimmillaan antaa jopa viisi riimukivisymbolien voittoisaa yhdistelmää. Varsinaisen Valhallan riimut -bonuspelin puolestaan saa aktivoitua, kun pelaaja nappaa yhden riimukivisymbolien voittoyhdistelmän sekä tyhjentää aktiivisen kuvion.
Valhallan riimut -bonuspelin idea piilee siinä pyörivässä pyörässä. Bonuspelissä pelaaja pyrkii osumaan johonkin pyörän kenttään, jossa loistaa aktiivinen riimu. Jos pelaaja osuu johonkin valaistuun riimukenttään, pelaaja saa kerryttämänsä bonussumman itselleen. Pelaaja voittaa sitä todennäköisemmin, mitä enemmän symboleja hän kerää, sillä bonuspyörän aktiivisten riimujen määrä riippuu kerättyjen symboleiden määrästä.

Viking Runecraft teema

Viking Runecraft videokolikkopelin teema on hyvin selkeä; viikingit, skandinaavinen mytologia ja riimut. Viikingit kuuluvat hyvin vahvasti etenkin skandinaavisten maiden historiaan, ja riimut puolestaan yhdistetään tavallisesti juuri viikinkeihin. Play’n GO on hoitanut näiden asioiden yhdistämisen loistavasti ja Viking Runecraft pelin kiehtovuus piilee niin bonusominaisuuksissa, kuin slotin kokonaisvaltaisessa tunnelmassa.
Inspiraatio

Viking Runecraft videokolikkopeli on saanut inspiraationsa skandinaavisesta mytologiasta ja hurjista viikingeistä. Viikingit olivat, tavallisesti skandinaavisista maista lähtöisin olevia, ryöväreitä ja sotaretkien tekijöitä, jotka muistetaan pääasiassa hurjasta luonteestaan, rohkeista hyökkäyksistään ja tietenkin viikingeille tunnusmerkiksi muodostuneista kypäristään sekä ronskista ulkonäöstään. Viikingit ovat viime vuosina nousseet entistä enemmän esille muuallakin kuin historian tunneilla, muun muassa elokuvissa, tv-sarjoissa ja jopa tosiaan videokolikkopeleissä. Viking Runecraft ei tosiaan ole ainoa viikinkiaiheinen slotti, vaan tämä teema on ollut yksi slottipelien viime aikojen suosituimmista. Viking Runecraft on kuitenkin noussut kovimpien kilpailijoidensa rinnalle, ja jopa ohitse, sillä pelin yksityiskohdat, skandinaavisen mytologian ja riimujen teemaan yhdistäminen, sekä kaikki ominaisuudet ja laadukkuus ovat vertaansa vailla.

Viking Runecraft on viikinkiteemainen slottipeli, jonka teemassa on keskitytty myös viikinkeihin usein yhdistettävään riimukirjoitukseen. Viking Runecraft pelin avauduttua ruutuun ilmestyy aivan ensimmäisenä hurjia skandinaavisen mytologian jumalia ja pelisymboleissa loistaa eri riimuaakkosia. Viking Runecraftin musiikki on hyvin dramaattinen ja sopii viikinkiteemaan loistavasti. Tunnelma pelissä kaiken kaikkiaan on hyvin jännittynyt, mutta vain asiaankuuluvalla, positiivisella, tavalla. Pelin yksi onnistuneimmista piirteistä onkin juuri pelistä huokuva tunnelma, joka vetää pauloihinsa niin tiukasti, että pelaamista ei tee mieli lopettaa lainkaan. Todella hyvin loppuun asti suunniteltu ja toteutettu viikinkiuutuus, jonka parissa aika ei todellakaan käy pitkäksi.

Viking Runecraft & pelivalmistaja Play’n GO

Viking Runecraft on Play’n GO pelivalmistajan luomus, jota pelaamalla voi kuka tahansa päätellä, kuinka loistava pelituottaja on ollut tämän uutuusslotin takana. Play’n GO on tuttu lähes kaikille kasinopelaajille, ja sen tärkeimmät arvot – luottamus, laatu, ja hyöty – kertovat pelivalmistajasta kaiken oleellisimman.

Play’n GO on nuori ja laadukas pelivalmistaja, joka on pyrkinyt kehittämään tuotteistaan moderneja, valmiita kokonaisuuksia ja onnistunutkin tässä hyvin. Play’n GO omien sanojensa mukaan erottuu joukosta huippuluokkaisella peliensä sisällöllä, joka on suunniteltu yhteensopivaksi monien erilaisten laitteiden kanssa. Tämä pitääkin hyvin paikkansa ja pelaajat ympäri maailmaa yhdistävät nimen Play’n GO miellyttävien pelikokemuksien kanssa.
Play’n GO & mobiililaitteet

Play’n GO on hyvin moderneja kasinopelejä tuottava pelitoimittaja, joka ei ole säästellyt mobiililaitteiden yhteensopivuuden kanssa. Play’n GO on pyrkinyt tuottamaan peleistään mobiililaitteille parhaalla mahdollisella tavalla optimoidun version, että myös mobiilipelaamisen ystävät saisivat nauttia peleistä ansaitsemallaan tavalla. Play’n GO ei ole luonut Viking Runecraft slottiakaan mobiilipelaajia ajattelematta, vaan tarjoaa pelistä hyvin älypuhelimille ja tablet-laitteille sopivan version.

Viking Runecraft yhteenveto

Viking Runecraft on erinomainen videokolikkopeli, joka julkaistiin Play’n GO pelivalmistajan toimesta aiemmin tänä vuonna 2017. Viking Runecraft jo nimellään paljastaa, että peli on lisäys huippusuosiossa viime aikoina olleiden viikinkiteemaisten kolikkopelien joukkoon. Viking Runecraftin monista muista viikinkiaiheisista sloteista erottaa kuitenkin pelin keskittyminen myös skandinaavisen mytologian jumaliin sekä viikinkeihin yhdistettävään riimukirjoitukseen. Viking Runecraft pelissä on myös poikkeuksellisesti viiden rullan sijasta niin 7 rullaa kuin 7 riviäkin, ja se toimii putoavien voittosymboleiden tekniikalla.

Jos jotakin Viking Runecraft pelissä riittää, niin erilaisia peliominaisuuksia. Viking Runecraft tarjoaa niin bonuspelin, erilaisia efektejä ja toimintoja kuin tietenkin aivan tavallisia voittoja. Viking Runecraft slotin pelisäännöt voivat ensivilkaisulla olla jopa hieman hämmentävää luettavaa, ja pelin oppiikin parhaiten nimenomaan pelaamalla. Kun Viking Runecraft pelin pariin sitten kerran siirtyy, ei pelaamista haluaisi lopettaa lainkaan. Viking Runecraft on positiivisella tavalla koukuttava uutuusslotti, joka houkuttaa kiehtovilla toiminnoilla ja ominaisuuksillaan, sekä tietenkin modernilla grafiikallaan ja putoavilla voittosymboleillaan. Tämän pelin toivoisi löytyvän useammaltakin nettikasinolta.

Plussat

+ Ominaisuudet, toiminnot ja efektit
+ Grafiikka
+ Kiehtovuus
+ Teema
+ Yksityiskohdat

Miinukset

– Pelisääntöjen opetteleminen